Fereastra catre tine


Scoala Vocationala "A treia cafea" va invita la atelierul de pictura si desen "Fereastra catre tine", sustinut de Georgiana Vlahbei, din 21 aprilie, de la ora 18:30, la Hobby Cafe, Str Negustori, nr 34, vis a vis de Biserica Mantuleasa.

Prezentarea cursului:

Ce culoare are timpul tău interior? Aripile lui sunt din mătase, sau par spirale care se răsucesc la nesfârşit? Povestea ta se alcătuieşte din puncte sau din linii? Care este, în ultimă instanţă, simbolul care te defineşte cel mai bine?

Te invit cu drag sa căutam împreună răspunsul la aceste întrebări printr-un atelier de pictură şi alte minunăţii, într-o cămăruţă caldă, plină de poezie, la Hobby Cafe.

Împreună sper să demonstrăm că nu e nevoie ca talentul să vină în acelaşi pachet cu creativitatea, că posibilităţile noastre de simbolizare şi capacitatea noastră de a da sens sunt infinite. Tot ce-i trebuie creativităţii e puţin curaj. E curajul de a ne apropia de obiecte cu ochi mai cercetători, cu simţuri mai ascuţite, e curajul care caută sensurile ascunse, care ne îndeamnă să ne lăsăm purtaţi de culori, să descifrăm tainele luminii şi ale umbrei, dar mai ales e curajul de a ne privi pe fereastra către noi înşine, pentru a descoperi lucruri la care altfel nu am fi avut acces.

Structură curs:
I. Descoperă-ţi simbolul. Despre ideograme, pictograme şi geometria sacră.
II. Spaţiul tău interior. Elemente de compoziţie.
III. Timpul tău interior. Puterea culorii.
IV. Cele 4 Feţe. Despre câteva tehnici picturale
V. Descoperă-ţi rolul din Poveste. Deschide fereastra către tine!
VI. Curs bonus, la alegere între: “Atelier de hand Soul-Made: Lumea bijuteriilor confecţionate manual” şi “Atelier de ilustraţie de poveşti”.

Durata: 2 ore X 5 intalniri saptamanale, in fiecare miercuri
Preţ: 250 RON (materiale incluse)

Elevii şi studenţii beneficiază de reduceri de 25%.

Va asteptam cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu